Despatx a casa

Avui en dia ja és una necessitat tenir un espai a casa dedicat en exclusiva a fer-se servir de despatx. El teletreball i els estudis online han convertit en una prioritat per a molts dissenyar una oficina a casa o home office.

Cadires còmodes per millorar el rendiment

Les cadires d’escriptori de disseny són boniques perquè guarden les línies harmòniques característiques dels mobles de disseny per a oficina. Però més important encara, són cadires còmodes i ergonòmiques perquè estan pensades per a l’ús que se li donarà: llargues jornades davant l’escriptori.

A Cubiñá podràs trobar cadires amb o sense braços, giratòries, amb rodes, fixes, regulables en alçada i inclinació, fins i tot amb reposapeus! La comoditat és imprescindible per treballar.

Taules d'escriptori per crear una gran obra

Un geni necessita el seu espai per crear grans idees i posar-les en pràctica. Allà on hi hagi el seu escriptori serà el lloc de la casa on la creativitat i la concentració assoleixin el seu pic més alt. És per això que l’ha d’inspirar sent un escriptori de disseny innovador, però alhora donar-li la màxima utilitat possible. Els escriptoris del nostre catàleg compleixen amb les expectatives més exigents en ambdues qüestions.

Els escriptoris regulables en alçada seran interessants per a les persones inquietes que necessitin treballar tant asseguts com drets, però és possible que el més adequat per a d’altres siguin taules amb suport per a ordinador, amb passacables o amb prestatgeria i emmagatzematge incorporat a la taula.

Il·luminació per treballar millor

Els llums de sobretaula són molt importants a l’hora de treballar. Si l’habitació té una font de llum natural potent com una gran finestra, necessitarà una font de llum artificial d’igual potència per donar suport a aquestes hores nocturnes de treball o estudi. Si l’habitació no té un accés de llum, l’haurem de crear amb punts de llum col·locats estratègicament per poder simular una habitació ben il·luminada durant tot el dia sense incrementar la despesa energètica per preservar un estil de vida sostenible i respectuós. El disseny intel·ligent dels espais és sempre el més eficient!

A Cubiñá distribuïm les marques més prestigioses d’il·luminació, decoració i mobles per a despatxos. A la Casa Thomas, el nostre local al centre de Barcelona, podreu trobar els mobles perfectes per crear l’espai de treball a casa, ¡veniu a veure’l!

Anar al catàleg de Despatx a casa

Accediu al nostre catàleg per veure les marques domèstiques amb les quals treballem a Cubiñá.

Accedeix al nostre per veure les marques de la llar amb les que treballem a Cubiñá o demana'ns cita per visitar-nos a la nostra botiga de mobiliari i il·luminació de disseny de Barcelona: