Mobiliari de disseny i il·luminació decorativa per crear els teus espais

A l'abast de la mà:

Satisfer les teves necessitats és la nostra prioritat i els nostres assessors estan encantats d'oferir-te un servei personalitzat

botiga01particular

Showroom

La botiga de mobles de Barcelona

Els mobles de disseny brillen quan s’observen dins del seu hàbitat natural, és a dir, tot i que encaixi a la perfecció amb la resta de mobiliari, les peces de les marques de mobles de disseny amb què treballem a la botiga de Cubiñá són diferents: obres denginyeria dimmensa bellesa.

Imagina’t una cadira en una habitació abarrotada, ara imagina aquesta cadira en una estada buida. Doncs la nostra botiga de mobles de disseny a Barcelona té un amplíssim catàleg amb productes de decoració i mobles que són tan especials que destacaran com si només fossin ells a la sala.

botiga02particular

Història

Arrels centenàries

Dir que Cubiñá és una empresa de disseny interior o una botiga de mobles de Barcelona és simplificar massa la història i l’ànima de la nostra organització. Representem una tradició centenària consumada en quatre generacions que han experimentat l’evolució de les tendències en disseny d’interiors al llarg del temps.

La Casa Thomas és el nostre showroom situat al centre de la ciutat: un espai diàfan de dues plantes i més de 1.800 m2 a la Milla d’Or, projectada per l’arquitecte Lluís Domènech i Montaner l’any 1895. Guarda una exposició del nostre mobiliari de disseny més representatiu que serveix com un piscolabis per a aquells que vulguin delectar-se amb l’arquitectura modernista i part del nostre catàleg.

edgarcubina01particular

Història

Una empresa familiar

Edgar Cubiñá és la quarta generació de la família Cubiñá al capdavant d’aquest projecte. Una empresa que creix cada dia per poder ajudar professionals, empresaris i particulars a l’hora de dur a terme el disseny dels seus espais. L’equip Cubiñá, que compta amb una àmplia experiència al capdavant de diversos projectes de contract i residencial, s’ha erigit com el gran aliat d’interioristes, arquitectes i totes aquelles persones que busquen gaudir a casa o negoci de mobiliari de disseny amb alta resistència i qualitat.

Abans de ficar-se de ple en el negoci familiar, Edgar Cubiñá va començar la seva carrera al món de la comunicació, passant després a la restauració i el turisme on va poder obtenir experiència per a la gestió d’equips i desenvolupament de negoci que li han servit per portar les regnes de Cubiñá i saber què és el que busquen els seus partners.

BannerMuuto03H
BannerMuuto01H
BannerMuuto02H

Llar

Mobles moderns de disseny per a la llar

Quina és la diferència entre una casa i una llar? És increïble com l'ésser humà s'adapta i aconsegueix emportar-se l'esperit de la llar com si fos un talismà, sempre posat, donant-nos calor. Alliberar aquestes qualitats etèries que conformen la idea de casa és el que ens fa decidir-nos per una decoració o una altra.

Els mobles de disseny són decisions empeses per aquesta idea idealitzada de la llar que ens fa sentir reconfortats quan els espais d’una casa es van omplint a poc a poc, deixant entreveure l’aspecte que tindrà aquesta àrea tan especial com a companya de vivències a la teva rutina futura: única, com tu.

Rebedor, saló, cuina, menjador, habitació… totes les sales vestides per al ball de la vida amb els mobles de disseny a Barcelona que t’acosta Cubiñá.

Il·luminació

El joc
de llums

Cau la nit i la il·luminació tria qui és el nou protagonista a l’escenari de casa teva. Es fa de dia i encara es poden observar racons on el sol que entra per la finestra segueix sense assolir i es mantenen en penombra: la llum torna a ser clau.

I és que, perquè una habitació brilli en tota la seva esplendor, cal aconseguir una il·luminació decorativa que posi el focus on nosaltres volem.

Però, i si els llums també fossin part de la decoració en si mateixa? Així passa amb els llums de disseny que tenim a Cubiñá, brillants en tots els sentits!

Fabricants

Marques que redefineixen la qualitat

Cada nit, l´equip de Cubiñá descansa meravellosament bé. Saber que els productes amb què treballem i recomanem als nostres clients són de les millors marques de mobles, a nivell nacional i internacional, que porten amb si la realitat de ser mobiliari de disseny de qualitat excepcional és una cosa que ens fa estar tranquils i confiar en que la nostra feina està ben feta.

Som els únics distribuïdors d’algunes marques de mobles i decoració, fent més exclusiu si és possible accedir als seus originals dissenys. A això se li uneix el fet de comptar amb marques líders i reconegudes que et permetran aconseguir la creació d’espais espectaculars, versàtils i modulables.

Fusta, metall, cuir, teixits, corda… Materials naturals de qualitat en què confiem amb naturalitat. Segles treballant-los per poder aconseguir formes impossibles resultat de les ments més brillants del disseny de mobles.
No ens oblidem del plàstic: reciclat, reciclable i que destaca per la seva funcionalitat i facilitat d’esterilització, requisit imprescindible per a llocs amb un gran tràfec de persones.

Projectes

interioresPART01
interioresPART02
interioresPART03

Disseny d'interiors amb essència

Un espai que passa pels artistes de Cubiñá té l?essència del propi art. Àrees diferents que destaquen i deixen la seva marca a la memòria de qualsevol que hi passi. Cada ambient és una peça que ha d’encaixar, no només amb les persones que l’habitaran, sinó amb la idea mateixa de per què va ser concebuda.

A l’interiorisme la bellesa és intrínseca a la funcionalitat. Cada element cerca la seva utilitat, creant lequilibri inconcebible i paradoxal entre lordre i el caos. L’ordre de tenir el seu lloc específic dins de la seva concepció, el caos d’usar-lo i donar-li un nou lloc constantment, seguint el flux orgànic de la seva utilització i les necessitats de qui dóna vida i habita cada estança.

Interiorisme màgic a través dels espais creats amb mobles de Cubiñá

Exteriors que fascinen

El disseny de la zona exterior ha de casar amb l’interior. Terrasses, patis, balcons, lounges, beach clubs… creats amb la mateixa cura i detall amb què es dissenyen els espais interiors. De l’interiorisme a l’exteriorisme.

Els mobles de disseny per a exterior estan elaborats amb materials i acabats resistents a les inclemències del temps i a l’ús habitual i reiterat pel qual van ser pensats. Perquè gaudir de l’aire lliure és un privilegi que cal gaudir com es mereix.

exterioresPART01
exterioresPART00
exterioresPART02

Actualitat

Vols saber més coses sobre Cubiñá?

SHOOTING PER A HARPER’S BAZAAR

L’especial showroom de Cubiñá a la Casa Thomas va ser l’escenari elegit per al Shooting de l’exclusiva revista Harper’s Bazaar de Setembre. No us la

TV3 AL NOSTRE SHOWROOM

El showroom de Cubiñá es va convertir en un plató de televisió per gravar una peça sobre “La mandra” del programa de TV3Quan arribin els