Mobles per a hotels i cases rurals

Els hotels tenen la tasca de fer sentir com a casa o millor a qualsevol que hi pernocti. És una experiència que cada element de lhabitació ajuda a construir. Per això és tan important l’elecció adequada dels teixits, els materials i les formes dels mobles per a hotel que la constitueixen.

Un somni de alt standing

El llit és l’element més important de l’habitació de l’hotel. Matalàs, capçal, il·luminació, tauletes de nit són elements bàsics, però un mirall, armaris a mida, miralls, cadires i butaques per poder seure i descansar a l’habitació són els que la completen.

Tot i això, l’experiència comença molt abans, només creuar les portes de l’edifici. La recepció és la primera impressió i ha de donar una imatge d’acord amb el servei.
A més, hi ha moltes altres zones comunes com l’espai d’espera o el bar on cal seguir un mateix relat visualment parlant.

A Cubiñá podem encarregar-nos de cada estada, adaptant-nos al teu pressupost i especificacions del projecte.

Un efecte rústic en mobles per a cases rurals

Les cases rurals són un altre tipus d’experiència que tornen a les persones aquests llaços amb la natura que es debiliten amb la vida urbanita. Els mobles han de ser còmodes, però acords a l’estètica rústica perquè la natura sigui l’autèntica protagonista. En aquest tipus de casos, pot no haver-hi tantes zones comunes interiors, sinó que els mobles d’exterior són els que delimitaran els diferents espais a compartir com a zones de barbacoa.

Els nostres Projectes

Cubiñá Contract

Tarruella Trenchs Studio

Cubiñá Contract

Si necessites mobiliari per al teu nou projecte, contacta'ns i t'ajudem a definir-lo