Coneix a... l'Andrés Cores

Recentment s'ha incorporat a Cubiñá Andrés Cores, interiorista amb un punt de vista únic que aportarà personalitat als teus somnis. Perquè el coneguem millor, li hem demanat compartir alguns dels seus secrets ... -Color preferit? Gris. -Peça decorativa?Petits accessoris en negre. -Material preferit? Fusta, preferiblement el banús. -Una peça amb la qual t'identifiquis? Qualsevol del mestre Gio Ponti, per Molteni & C. -Arquitecte o dissenyador preferit? Mies van der Rohe.

BCD - Hotel Experience throught Design 2019

Inaugurem la nostra etapa com a socis de BCD aportant peces úniques de mobiliari per a l'esdeveniment Hotel Experience throught Design que va tenir lloc aquest mes passat al Disseny Hub de Barcelona.

IESE - Doing Good, Doing Well 2019

IESE Business School organitza el major esdeveniment d'Europa en quant a Responsible Business. Des de Cubiñá tornem a donar suport a l'edició d'enguany aportant el nostre mobiliari.

El bus més bonic de Barcelona...

...torna a recórrer els carrers de la ciutat aquesta primavera!!

Habitatge residencial

Espectacular intervenció de la mà de l'estudi EDUARDO EGOZCUE INTERIORS en aquest habitatge de la zona alta de Barcelona. Una selecció única de peces de firmes com Molteni & C, Vibia, Punt Mobles, Ethimo, Bonaldo o Casadesús.

NOVA IMATGE PUBLICITÀRIA 2019

Hem presentat la nova imatge publicitària 2019. Sabem que els nostres clients són persones especials que troben en Cubiñá peces úniques que encaixen amb la seva personalitat. I així ho hem volgut reflectir!

RESTAURANT ADRIÁN QUETGLAS (PALMA DE MALLORCA)

Nascut a Buenos Aires amb sang i família mallorquina, aquest reconegut xef és un apassionat de l'illa i la seva cuina. Després d'una dècada triomfant en el difícil i saturat panorama gastronòmic de Moscou, Adrián torna a Mallorca per oferir-nos la seva enriquida, experta i internacional visió gastronòmica, sempre amb el filtre mediterrani. En aquest cas, Adrián ha confiat en els serveis de Cubiñà CONTRACT per a l'actualització de tot el mobiliari del seu exclusiu local.

Restaurant "Como Vivo" a GO Fit - Madrid

CUBIÑÁ va intervenir al restaurant "Como Vivo" d'una de les plataformes de salut de més auge a Madrid, GO Fit. Un espai amb caràcter propi, fresc, funcional i atrevit que reflecteix el concepte sa, social i transparent del centre esportiu. Estudi creatiu: Ouieah!

Sitting Food Court Aeroport Alacant

Nova remodelació del seating de 800 places i 1.118m² de l'aeroport d'Alacant, un projecte on CUBIÑÁ va estar al càrrec participant des del concepte fins a la seva disseny i instal·lació. Una nova zona totalment remodelada a l'altura d'un aeroport que ha estat en constant creixement i que té cura les zones d'oci i restauració per als temps d'espera de la seva cada vegada més creixent trànsit de viatgers.

Hotel Olivia Balmes

Col·laborem en l'Olivia Hotel a diversos espais com la sala principal, la terrassa o les seves sales de juntes. Noves instal·lacions treballades sobre la base del disseny més actual i els materials més vantguardistes, acuradament seleccionats o dissenyats. Un treball per al qual ens vam posar a les ordres de GCA Arquitectes Associats, un dels estudis actuals amb més recorregut.

AIREA, nou concepte integrat d'àrea de servei

Airea és un nou concepte d'àrea de servei que dóna un respir al viatger i ofereix una nova experiència als clients. El concepte mixt d'Airea integra els dos models de negoci principals (hostaleria i retail) en un mateix espai comercial amb un mobiliari àgil i operatiu, que ha estat seleccionat amb l'objectiu de millorar l'experiència del viatger, en un marc que facilita el descans en un ambient amable i sense barreres visuals.

Restaurant Alba Granados

Cubiñá participa en el muntatge d'aquest restaurant ubicat a Barcelona, dissenyat per Carlos Martínez Interiors. El projecte de decoració es basa en el concepte de Loft novaiorquès, amb tocs de restaurant informal francès.

Restaurant Cala Rossita

Cubiñá ha equipat el nou restaurant Cala Rossita, dissenyat per Carlos Martínez Interiors per evocar l'interior dels grans velers clàssics. L'objectiu d'aquest elegant espai, ubicat al recentment renovat centre comercial Diagonal Mar de Barcelona, és fer sentir al comensal a l'interior d'una escena marítima. Fotografies: Eugeni Pons

Como Sants

CUBIÑÁ va participar en la renovació integral d'aquest singular i modern espai de 1.230 m² situat a l'estació de Renfe-Sants de Barcelona. COMO és la 1 nova insígnia amb la qual el Grup AREAS pretén donar resposta a les noves tendències en les estacions de tren obrint-les cada vegada més al seu entorn urbà.

Amélie Experience

Un espai gastronòmic totalment exclusiu situat al Llac de Pessons, a l'estació d'esquí de Grandvalira i a 2.307 metres d'altura. Vam fer la intervenció per al muntatge d'aquest espai terrassa-lounge, creant un ambient exclusiu per gaudir de la gastronomia, la natura i la gent més "cool" i sibarita. Impecable projecte desenvolupat per a l'estudi de disseny, Join Arquitectura Interior.

Barcelona-Milano

Un nou establiment amb cuina oberta situada enmig del Restaurant. Podem trobar espais molt diferenciats en un mateix ambient, així com una entrada pràctica i molt vistosa, un espai amb taules altes i una barra i, finalment, un espai més clàssic i tradicional, amb taules baixes. El Restaurant és també enoteca, oferint més de 400 referències. Un projecte de Cuca Arraut Interiors on combinem mobiliari de fabricació pròpia amb peces singulars de diferents fabricants nacionals i internacionals.

NBA CAFE

Tot un honor haver participat en el primer NBA CAFE a Europa ubicat a Barcelona, per al qual vam ser elegits a les ordres de Lázaro Rosa-Violán Studio per al grup capdavanter de restauració, AN GRUP. CUBIÑÁ va estar a càrrec de tot el mobiliari, incloent totes les peces de fabricació pròpia per a dissenys especials que doten d'una personalitzeu única a aquesta insígnia referent situada en plenes Rambles de Barcelona.

Terrassa Aperol Spritz

CUBIÑÁ ha realitzat un altre projecte durant aquest temps, participant en la primera terrassa Aperol Spritz de Barcelona. Un espai privilegiat situat al costat del mar a la millor zona del Port. La "Terrassa Aperol Spritz" s'ha convertit en el lloc de moda amb les millors vistes al mar.

TIM HORTONS

Un nou espai al centre comercial de Madrid al local destinat a ser la insígnia de la firma. Una terrassa coberta on Cubiñà CONTRACT ha treballat en tot el Mobiliari a mida. No us perdeu el jardí tropical!

RESTAURANT OASSIS

Producció pròpia de la majoria del mobiliari combinat amb algunes peces d'estil nòrdic. Un interiorisme, de la mà de El Equipo Creativo, amb molta fusta, molt vegetal i un resultat relaxant i agradable i una terrassa ben coqueta en ple Passeig de Gràcia.

Terrasses HARD ROCK CAFÉ

Cubiña ha participat en la renovació de les 2 terrasses de l'Hard Rock Cafè, de Plaça de Catalunya a Barcelona. Noves cadires, modernes taules i unes jardineres que ajuden a dotar d'una major personalitat a l'espai.

Salt Beach Club

Recent intervenció per actualitzar la genuïna terrassa-Beach Club de l'W Hotel Barcelona. Una acurada selecció dels dissenys i materials més actuals i innovadors per, davant d'unes vistes privilegiades a la vora del Mare Nostrum i l'ambient més cool i desenfadat de la ciutat comtal, crear un espai renovat únic a la ciutat de Barcelona.

Restaurant Mextizo Barcelona

CUBIÑÁ participated in the Mextizo restaurant project, a new place that fuses the Mediterranean and the essence of Mexico, its culture and gastronomy. Capella García Arquitectura was at the head of the project where they did a marvelous job translating gastronomic fusion to the design of the space and creating a unique and unique atmosphere.

Restaurant l'Olivé

Nou projecte de remodelació d'un restaurant emblemàtic de la ciutat comtal. A les ordres de l'estudi de Lázaro Rosa-Violán, treballem en tot el mobiliari a mida, així com la tapisseria, bancs correguts i cadires. La intervenció va abastar les dues sales principals, així com la recepció i els espais privats que ofereix el restaurant.

FORT DRUM - FLORIDA

Cubiña va ser triat com el proveïdor de referència per al subministrament de mobiliari de l'àrea de servei Fort Drum, situada al Florida Turnpike, USA. Un projecte d'enorme envergadura realitzat per l'estudi GAC 3000, i en el qual es va intervenir tant en la producció de mobiliari a mida com en l'homologació de mobiliari de disseny per a cada un dels diferents conceptes de restauració que conviuen en l'àrea de servei.

RESTAURANT WAY

CUBIÑÁ va participar en aquest especial muntatge del restaurant WAY, la més sorprenent terrassa de Maó (Menorca) amb una carta nativa i els millors còctels de l'illa. Un restaurant a Menorca des de la Xina, passant per CBIÑÁ.

Hotel NH Collection Madrid Suecia

Casa Suecia una nova proposta a Madrid del xef Lluís Canadell, creador d'espais tan atractius a Barcelona com Boca Gran, El Nacional o Llom Alt. Un hotel que recentment ha passat a pertànyer a la col·lecció de Collection hotels de la històrica cadena NH i cridat a ser tota una referència en el centre de Madrid. Un cop més, vam tenir l'honor de treballar a les ordres de Lázaro Rosa-Violán studio.

Restaurant Bravo 24 (W Hotel)

CUBIÑÁ va participar tant a la terrassa com a l'interior d'aquest emblemàtic local. A destacar el treball que duem a terme per a la fabricació de les taules, desenvolupades en els nostres tallers, amb materials com la noguera i el vidre, aconseguint reflectir els detalls geomètrics i la sobrietat de l'espai al llarg del saló. Tot això a les ordres de l'estudi al capdavant del projecte, Tarruella Trenchs Studio, sens dubte una referència en l'interiorisme actual.

Beko - F.C. Barcelona

Intervenció diferent en un espai emblemàtic: la sala lounge que BEKO té a l'estadi del F.C. Barcelona. Ens hem posat a les ordres de l'estudi d'interiorisme germànic Trojan Works per, recolzats en firmes com PUNT MOBLES i KFF, crear un ambient suggestiu i elegant.

HOTEL MONUMENT (Planta Terrassa)

Cubiña ha participat, sota les ordres de Mercè Borrel, en el projecte de la nova terrassa de l'Hotel Monument. Un hotel modern i luxós ubicat a l'emblemàtic Passeig de Gràcia, davant de la Pedrera i a pocs metres de la Casa Batlló i proper a un altre molts punts d'interès arquitectònic i cultural de Barcelona, projectant-hi l'atemporalitat, elegància i disseny innovador dels interiors de l'hotel.

W Hotel Barcelona

Espectacular restyling a la sala principal d'aquest emblemàtic hotel de la cadena Marriott. Una intervenció pròpia de Cubiñà on hem recorregut a la nova col·lecció Buddy de Pedrali per crear una imatge versàtil i amigable a aquest espai preferent de l'hotel. Sens dubte... se'n parlarà molt!