HOTEL MONUMENT (Planta Terrassa)

CUBIÑÁ ha realitzat un altre projecte durant aquest temps, participant en la primera terrassa Aperol Spritz de Barcelona. Un espai privilegiat situat al costat del mar a la millor zona del Port. La "Terrassa Aperol Spritz" s'ha convertit en el lloc de moda amb les millors vistes al mar.

CUBIÑÁ va participar en aquest especial muntatge del restaurant WAY, la més sorprenent terrassa de Maó (Menorca) amb una carta nativa i els millors còctels de l'illa. Un restaurant a Menorca des de la Xina, passant per CBIÑÁ.

Restaurant "Como Vivo" a GO Fit - Madrid

CUBIÑÁ va intervenir al restaurant "Como Vivo" d'una de les plataformes de salut de més auge a Madrid, GO Fit. Un espai amb caràcter propi, fresc, funcional i atrevit que reflecteix el concepte sa, social i transparent del centre esportiu. Estudi creatiu: Ouieah!

AIREA, nou concepte integrat d'àrea de servei

Airea és un nou concepte d'àrea de servei que dóna un respir al viatger i ofereix una nova experiència als clients. El concepte mixt d'Airea integra els dos models de negoci principals (hostaleria i retail) en un mateix espai comercial amb un mobiliari àgil i operatiu, que ha estat seleccionat amb l'objectiu de millorar l'experiència del viatger, en un marc que facilita el descans en un ambient amable i sense barreres visuals.

Hotel Olivia Balmes

Col·laborem en l'Olivia Hotel a diversos espais com la sala principal, la terrassa o les seves sales de juntes. Noves instal·lacions treballades sobre la base del disseny més actual i els materials més vantguardistes, acuradament seleccionats o dissenyats. Un treball per al qual ens vam posar a les ordres de GCA Arquitectes Associats, un dels estudis actuals amb més recorregut.

Sitting Food Court Aeroport Alacant

Nova remodelació del seating de 800 places i 1.118m² de l'aeroport d'Alacant, un projecte on CUBIÑÁ va estar al càrrec participant des del concepte fins a la seva disseny i instal·lació. Una nova zona totalment remodelada a l'altura d'un aeroport que ha estat en constant creixement i que té cura les zones d'oci i restauració per als temps d'espera de la seva cada vegada més creixent trànsit de viatgers.

NBA CAFE

Tot un honor haver participat en el primer NBA CAFE a Europa ubicat a Barcelona, per al qual vam ser elegits a les ordres de Lázaro Rosa-Violán Studio per al grup capdavanter de restauració, AN GRUP. CUBIÑÁ va estar a càrrec de tot el mobiliari, incloent totes les peces de fabricació pròpia per a dissenys especials que doten d'una personalitzeu única a aquesta insígnia referent situada en plenes Rambles de Barcelona.

Amélie Experience

Un espai gastronòmic totalment exclusiu situat al Llac de Pessons, a l'estació d'esquí de Grandvalira i a 2.307 metres d'altura. Vam fer la intervenció per al muntatge d'aquest espai terrassa-lounge, creant un ambient exclusiu per gaudir de la gastronomia, la natura i la gent més "cool" i sibarita. Impecable projecte desenvolupat per a l'estudi de disseny, Join Arquitectura Interior.

Restaurant Bravo 24 (W Hotel)

CUBIÑÁ va participar tant a la terrassa com a l'interior d'aquest emblemàtic local. A destacar el treball que duem a terme per a la fabricació de les taules, desenvolupades en els nostres tallers, amb materials com la noguera i el vidre, aconseguint reflectir els detalls geomètrics i la sobrietat de l'espai al llarg del saló. Tot això a les ordres de l'estudi al capdavant del projecte, Tarruella Trenchs Studio, sens dubte una referència en l'interiorisme actual.

Como Sants

CUBIÑÁ va participar en la renovació integral d'aquest singular i modern espai de 1.230 m² situat a l'estació de Renfe-Sants de Barcelona. COMO és la 1 nova insígnia amb la qual el Grup AREAS pretén donar resposta a les noves tendències en les estacions de tren obrint-les cada vegada més al seu entorn urbà.

Hotel NH Collection Madrid Suecia

Casa Suecia una nova proposta a Madrid del xef Lluís Canadell, creador d'espais tan atractius a Barcelona com Boca Gran, El Nacional o Llom Alt. Un hotel que recentment ha passat a pertànyer a la col·lecció de Collection hotels de la històrica cadena NH i cridat a ser tota una referència en el centre de Madrid. Un cop més, vam tenir l'honor de treballar a les ordres de Lázaro Rosa-Violán studio.

Restaurant Mextizo Barcelona

CUBIÑÁ participated in the Mextizo restaurant project, a new place that fuses the Mediterranean and the essence of Mexico, its culture and gastronomy. Capella García Arquitectura was at the head of the project where they did a marvelous job translating gastronomic fusion to the design of the space and creating a unique and unique atmosphere.