Parlar de mobiliari 茅s parlar de Cubi帽谩

Durant quasi 100 anys, el nostre nom ha estat vinculat a Barcelona i al sector del mobiliari de disseny, i hem mantingut una evoluci贸 constant que ens ha perm猫s aportar noves visions que concorden amb cada estil de vida en les quals la qualitat, la funcionalitat i el servei han estat sempre presents.

Quatre generacions al capdavant d'una companyia de tradici贸 centen脿ria consagrada al disseny, l'interiorisme i la fabricaci贸 i distribuci贸 de mobles.

Professionalisme, experi猫ncia i passi贸 que prenen forma a trav茅s de milers d'intervencions al voltant de necessitats, tant del segment


LA CASA THOMAS


Projectat pel mestre Llu铆s Dom猫nech i Montaner l'any 1895 i escollit com un dels edificis referents de l'arquitectura Modernista, aquest edifici situat al cor del centre comercial de Barcelona s'ha convertit en un punt de trobada per al sector de l'arquitectura i de l'interiorisme.

Un showroom singular entre parets hist貌riques que fan lloc al disseny i a la inspiraci贸, i on les noves tend猫ncies s'apropen al visitant en constant evoluci贸.

Situats al cor del centre comercial de la ciutat, a un espai di脿fan i ample de m茅s de 1.500m2.


Com sempre, el nostre showroom al centre de Barcelona, "La Casa Thomas", mant茅 les seves portes obertes als nostres clients i amics per respirar disseny entre parets hist貌riques de la ciutat comtal.
Cubi帽谩 2016 SL ha estat benefici脿ria del Fons Europeu de Desenvolupament Regional l'objectiu del qual 茅s millorar l'煤s i la qualitat de les tecnologies de la informaci贸 i de les comunicacions i l'acc茅s a les mateixes i gr脿cies al qual ha pogut optimitzar el seu sistema de gesti贸 i el contacte amb els seus clients a trav茅s de la seva nova aplicaci贸 m貌bil. Aquesta acci贸 ha tingut lloc durant 2018. Per a aix貌 ha comptat amb el suport del programa TICC谩maras de la Cambra de Barcelona