Parlar de mobiliari és parlar de Cubiñá

Durant quasi 100 anys, el nostre nom ha estat vinculat a Barcelona i al sector del mobiliari de disseny, i hem mantingut una evolució constant que ens ha permès aportar noves visions que concorden amb cada estil de vida en les quals la qualitat, la funcionalitat i el servei han estat sempre presents.

Quatre generacions al capdavant d'una companyia de tradició centenària consagrada al disseny, l'interiorisme i la fabricació i distribució de mobles.

Professionalisme, experiència i passió que prenen forma a través de milers d'intervencions al voltant de necessitats, tant del segment


LA CASA THOMAS


Projectat pel mestre Lluís Domènech i Montaner l'any 1895 i escollit com un dels edificis referents de l'arquitectura Modernista, aquest edifici situat al cor del centre comercial de Barcelona s'ha convertit en un punt de trobada per al sector de l'arquitectura i de l'interiorisme.

Un showroom singular entre parets històriques que fan lloc al disseny i a la inspiració, i on les noves tendències s'apropen al visitant en constant evolució.

Situats al cor del centre comercial de la ciutat, a un espai diàfan i ample de més de 1.500m2.


Com sempre, el nostre showroom al centre de Barcelona, "La Casa Thomas", manté les seves portes obertes als nostres clients i amics per respirar disseny entre parets històriques de la ciutat comtal.
Cubiñá 2016 SL ha estat beneficiària del Fons Europeu de Desenvolupament Regional l'objectiu del qual és millorar l'ús i la qualitat de les tecnologies de la informació i de les comunicacions i l'accés a les mateixes i gràcies al qual ha pogut optimitzar el seu sistema de gestió i el contacte amb els seus clients a través de la seva nova aplicació mòbil. Aquesta acció ha tingut lloc durant 2018. Per a això ha comptat amb el suport del programa TICCámaras de la Cambra de Barcelona